Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Nu har vi 10st team anmälda till Team Mästerskap 2020 så vi kan presentera dessa nu:
Team Mästerskap Start Uppställning 2020.
Nr 04 + 44 Nyman Racing 1
Nr 68 + 91 Nyman Racing 2
Nr 06 + 66 Nyman Racing 3
Nr 03 + 88 Nyman Racing 4
Nr 48 + 62 360 Motorsport
Nr 10 + ? Åberg Motorsport
Nr 19 + 20 Speed Racing
Nr 26 + 56 Westspeed Racing
Nr 28 + 58 Oscarsson Racing
Nr 02 + 31 Gustavsson/brodin.

50 anmälda nu, skicka gärna in fler så att det inte bli allt på en gång- tänk på att det minsta är 10 dagars faktura, så att vi måste har senast den 5 februari från er!

Comment on Facebook

Hade varit nice om Reglementet etc blev släppt så man vet vad man anmäler sig till.. Men det är kanske bara jag som är känslig?

View more comments

Vi har redan ett 40+tal anmälda, men vi ta gärna fler tidigt , dels för att slipper få alla samtidigt och dels är det många nya som måste in i systemet helt på nytt. Ännu viktigare om ni vill ha tidigt faktura för att kunna avbetala mot.

Comment on Facebook

Jag anmäler mig nog i slutet av veckan👍🏻

Och jag tar uppehåll iår. Men kommer som åskådare❤️

Jag med

View more comments

Ifall att ni inte ha märkt det, så finns inbjudan uppe – endast små detaljer kan kommer att ändras av SBF, men i det stora hela. Viktigt att ni läs ordentligt om betalnings villkor, där ni ha möjlighet att betala i förväg DOCK först efter att vi ha skickat fakturan:https://legendsracingsweden.com/legends-cup/

Ifall att ni inte ha märkt det, så finns inbjudan uppe - endast små detaljer kan kommer att ändras av SBF, men i det stora hela. Viktigt att ni läs ordentligt om betalnings villkor, där ni ha möjlighet att betala i förväg DOCK först efter att vi ha skickat fakturan:https://legendsracingsweden.com/legends-cup/

VIKTIG MEDDELANDE: Vi ber samtliga deltagarna i Legions Cup 2020 att INTE skicka in pengar till oss förrän ni få en faktura! Bokföringslagstiftning har ändrats fr. o. med. 1-1-2020 so gör att detta inte fungera längre. De som har hittills skickat in under 2019 är ok och om nån har skicka in igår el idag återkommer vi till hur vi lösa det. vet ni att ni har skickat igår el. idag kan ni maila oss.

Load more