Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

12 hours ago

Legends racing Sweden

Information: >Flyttat datum: Kinnekulle Ring som skulle ha körts i Maj är nu flyttat till 5-6 September, Jätte tack till Anders Dahlgren med fl. inblandade för detta möjlighet.

VIKTIGT MEDDELANDE! Samtliga förare/team. Var snäll och AVSTÅ från inbetalningar till oss. Vi har förlängt sista betalningsdag tills 27 April för att få en bättre bild över vad vi kan och inte kan köra och när. Vi vill helst slipper många återbetalningar i onödan. Prognosen nu är inget före Midsommar. Innebär att det kan var svårt att hinner allt i serien oavsett plan A eller B. med andra ord Avvakta!

företagsrace?? Kompis race ?? Speedracing ? Möjligheter är oändliga!

företagsrace?? Kompis race ?? Speedracing ? Möjligheter är oändliga!Image attachment

Ifall nån undra varför vi har tagit beslutet om de tävlingarna vi har under Maj så är det här vi basera det på – bland annat! Detta är så att ni vet vad som gäller de närmaste 2 månaderna. det ge oss tid att flytta events/race och gör allt vi kan för att få nån form av säsong om möjligt. Senare under Maj kan vi få ta andra åtgärder som kan var positive eller negative, men nu har, ser ni lite av planen. Inbetalning kan kommer att skjutas på ytterligare så avvakta tills närmare sista datum ni som inte har betalt än (27 April)Här är Folkhälsomyndighetens råd till idrottsrörelsen. 👇Och glöm inte att föreningen fortsatt måste göra Folkhälsomyndighetens riskbedömning runt eventuella aktiviteter. Hjälp gärna till att dela!

✅ Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
✅ Personer över 70 år bör undvika offentliga miljöer och minska sociala kontakter och ska därför inte delta i gruppaktiviteter inomhus.
✅ Minska moment med närkontakt, gör andra övningar istället.
✅ Uppmana till att om möjligt byta om hemma före och efter aktiviteter.
✅ Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.
✅ Se till att det finns möjlighet att torka av utrustning som används av flera, exempelvis gymutrustning, efter varje persons användning.
✅ Se till att det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit och uppmana till god handhygien.
✅ Undvik trängsel t.ex. vid insläpp av publik på läktare och vid försäljning.

Inomhusaktiviteter
✅ Begränsa om möjligt antalet deltagare i aktiviteterna.
✅ Se till att det finns tydlig skyltning av råden om att stanna hemma vid sjukdom och att ha god handhygien.
✅ Städa oftare toaletter och ytor som många tar i.

Utomhusaktiviteter
✅ Fysisk aktivitet utomhus uppmuntras och innebär betydligt mindre smittspridningsrisk.

Aktiviteter för äldre
✅ Det är viktigt för hälsan att äldre fortsätter röra sig trots uppmaningen om social distansering. Fysisk aktivitet och promenader utomhus rekommenderas.

Cuper, tävlingar och matcher
✅ Överväg att ställa in om det innebär deltagande från andra länder eller andra delar av Sverige. Lokala arrangemang kan genomföras som vanligt.
✅ Arrangören av verksamheten ska ta hänsyn till råden ovan samt göra en riskbedömning.

Ifall nån undra varför vi har tagit beslutet om de tävlingarna vi har under Maj så är det här vi basera det på - bland annat! Detta är så att ni vet vad som gäller de närmaste 2 månaderna. det ge oss tid att flytta events/race och gör allt vi kan för att få nån form av säsong om möjligt. Senare under Maj kan vi få ta andra åtgärder som kan var positive eller negative, men nu har, ser ni lite av planen. Inbetalning kan kommer att skjutas på ytterligare så avvakta tills närmare sista datum  ni som inte har betalt än (27 April)

Meddelande: Samtliga team. P.G.A. de nya bestämmelserna för antal personer i grupp, så f.n. skjuter vi upp de 2 första tävlingarna. Ny eventuell datum T.B.A.

Comment on Facebook

Mantorp jobbar på möjligheten att flytta eventet till hösten – många parentes som ska vägas in , sedan har vi en variant där vi kan ev. flytta just Legends till en annan datum och plats om inte just Mantorp kan fixa det. Detsamma gäller Kinnekulle! Samtliga vill försöker hitta lösningar inom befintliga guidelines, därför ha vi olika budskap, så svaret just nu är tävling 1 och 2 uppskjuten tills vidare.

Stefan Nilsson Melwin Nilsson 😥😥😥

Vad gäller? Är de två första tävlingarna "inställda" eller "uppskjutna" som det står här på fb? Innebär det att dessa tävlingar stryks ur kalendern eller att vi om vi kommer igång flyttar fram dessa?

Skjut mig …. om vi kör för tomma läktare och tex max 2 team personal per bil???

View more comments

Load more