Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Testmöjlighet på Gelleråsen 13 juni!TESTDAG för alla med racebil. Formel som standard. Förbered det sista inför årets sena säsongsstart. Lördag 13 juni kör vi. Dela gärna. Anmälan och info www.gellerasen.se/event/test-tune-day/

Testmöjlighet på Gelleråsen 13 juni!

Bortsett från fel benämning på "klasserna" inom Legends Cup så är det klart med flyttning av den event och att vi inte kör Skellefteå i år. De 2 tävlingsheat kommer att körs i samband med Kanonloppet som nu bli förlängd till en 3 dagars.Vi vänta fortfarande besked från Mantorp angående flyttat tävlingen från Maj. Vi hoppas att alla tycker detta är en bra lösning under rådande situationen, och återkommer när vi ha besked från Mantorp. Eventuella frågor eller avbokning med mera, tas per email på info@mrevents.seVÄSTKUSTLOPPET FLYTTAR FRAM EN VECKA.
Falkenbergs Motorklubb arrangerar VÄSTKUSTLOPPET den 18 – 19 juli, vilket innebär en vecka senare än planerat. Tävlingarna genomförs publikfritt. Ni som redan köpt biljetter kommer att få återbetalning. FMK arbetar med att kunna sända tävlingarna live via någon plattform.

Följande klasser är i dagsläget klara: Porsche Carrera Cup Scandinavia, V8 Thunder Cars. Ginetta GT5 Challenge, Legends Pro och Master, Formel Renault Nordic samt Classic.

STCC har meddelat att de inte deltar på Västkustloppet.

FMK kommer att vidta de åtgärder som krävs för att följa de råd och riktlinjer som Folkhälsomyndigheten givit.

www.falkenbergsmk.se/Arrangemang/vastkustloppet18-19juli2020/

Bortsett från fel benämning på klasserna inom Legends Cup så är det klart med flyttning av den event och att vi inte kör Skellefteå i år. De 2 tävlingsheat kommer att körs i samband med Kanonloppet som nu bli förlängd till en 3 dagars.Vi vänta fortfarande besked från Mantorp angående flyttat tävlingen från Maj. Vi hoppas att alla tycker detta är en  bra lösning under rådande situationen, och återkommer när vi ha besked från Mantorp. Eventuella frågor eller avbokning med mera, tas per email på info@mrevents.se

Comment on Facebook

Pauli Nilsson Melwin Nilsson

Kalle Ingemalm

View more comments

Se onsdagens race i efterhand. Den 27maj kör vi igen med redan fullt startfält!

Legend Cars, Speedracing, Gelleråsen Arena, 13/5

Comment on Facebook

Tack till alla som körde idag, en underbar kväll med bra tät racing – precis som det ska vara! Uppskattad TV sändning – bra fixat Richard, Robin och teamet från SBF! ses om ett par veckan igen! förresten det var nån gubbe med tält prylar som vann, bror hans var 2a (Lennartsson var efternamnet) och Micke Nyman 3a – tror inte det är sista gången i år dessa står på pallen.

Tack till alla som körde idag, en underbar kväll med bra tät racing - precis som det ska vara! Uppskattad TV sändning - bra fixat Richard, Robin och teamet från SBF! ses  om ett par veckan igen! förresten det var nån gubbe med tält prylar som vann, bror hans var 2a (Lennartsson var efternamnet) och Micke Nyman 3a - tror inte det är sista gången i år dessa står på pallen.

Comment on Facebook

Kanonbra jobbat bröderna Lennartsson vi ser fram emot att se nästa race men hoppas på live på plats istället nästa gång

Tack för kanon bra sändning .Vart anmäler man sig till den 27e

View more comments

Comment on Facebook

Mycket proffsig sändning som kunde ha varit lite bättre ändå om man hade fått höra lite motorljud, kanske en mikrofon på rakan så man hör när bilarna svishar förbi?

View more comments

Load more