Huvudserien inom Legends Cup körs flera på olika banor! Alla tävlingar körs under Legends Cup reglemente.

Valeryd Legends Cup 2020

Nu är inbjudan och bulletin fastställda för 2020, finns på högersidan här. På regler sidan finns de nya SBF reglerna som gäller i 3 år. År 2020 bli det största någonsin med över 80 anmälda! Av dessa är ca 25 rookies dvs nybörjare vilket är mycket glädjande.

På Junior sidan är det 8st i år – detta har vi nu en insats på Kartsidan för att förbättra intresset och kännedom om oss. Vi sponsrar nämligen 2 serier i Radne Cup, som vi hoppas skall hjälpa oss att hitta fler ungdomar. De 3 bästa i varje serie ska få prova på Legends i Oktober på avslutningen! Slutligen har vår nya klass Golden Master fått en fantastisk start med över 20 deltagare i kategorin 50plus!
Välkommen till en ny förbättrad säsong med Legends 2020.

Legends Cup

Tävlings genomförande: Som ordinarie banracingupplägg, d.v.s. test, kval och 2 heat för alla bilar. Max antal samtidigt på banan anges i tävlings inbjudan för resp. bana. Vi kör en nybörjarserie (Rookie) inom serien  likaså Golden Masters och juniorer. Endast SBF licenser i Legends Cup godkänns, men om ni inte har gått kurs än så kan du ändå anmäla dig (innan serie start) till cupen.

Endast SBF licenser i Legends Cup godkänns.