Huvudserien inom Legends Cup körs flera på olika banor! Alla tävlingar körs under Legends Cup reglemente.

Valeryd Legends Cup 2021

Nu är inbjudan och bulletin fastställda för denna säsong (sista anmälningsdag för serien är den 15 mars). 2021 blir en spännande säsong med tävlingar på Ljungbyhed i söder till den nya häftiga banan i Skellefteå i norr. Det blir hela 14 deltävlingar på 6 olika banor. 2021 kommer att bli det största någonsin i Legends historia med kanske 90 startande, och därmed är vi Sveriges största racingklass! 3 av tävlingarna körs ihop med STCC och det planeras webb/TV-sändningar från minst 4 tävlingar.

Vi lever efter ordspråket ”Alla kan inte vinna, men alla kan ha roligt!”, och det är precis vad Legends Cup handlar om. Vi tävlar i kategorierna: Rookie (nybörjare), Junior (upp till 25 år), Golden Master (50+) och även en egen kategori för de äldre 1200/1250 motorerna. Även ett Teammästerskap finns. Och alla som kör kan bli Legends Cup mästare.

Välkommen till en ny förbättrad säsong med Legends 2021!

Kalender 2022

Dokument

Bulletin & Övrigt

Legends Cup

Tävlings genomförande: Som ordinarie banracingupplägg, d.v.s. test, kval och 2 heat för alla bilar. Max antal samtidigt på banan anges i tävlings inbjudan för resp. bana. Vi kör en nybörjarserie (Rookie) inom serien  likaså Golden Masters och juniorer. Endast SBF licenser i Legends Cup godkänns, men om ni inte har gått kurs än så kan du ändå anmäla dig (innan serie start) till cupen.

Endast SBF licenser i Legends Cup godkänns.