Huvudserien inom Legends Cup körs flera på olika banor! Alla tävlingar körs under Legends Cup reglemente.

Valeryd Legends Cup 2022

Nu är inbjudan och Bulletin 1 fastställda för denna säsong (sista anmälningsdag för serien är den 20 mars). 2022 blir en magisk säsong med 7st tävlingshelger över hela Sverige. Ny bana för året blir Ring Knutstorp i skåne. Det blir hela 14 deltävlingar på 6 olika banor. 2022 kommer att bli det största någonsin i Legends Cup historia med kanske 100 startande, och därmed förstärker vi titeln som Sveriges största racingklass! 4 av tävlingarna körs ihop med STCC och det planeras webb/TV-sändningar från minst 4 tävlingar.

Vi lever efter ordspråket ”Alla kan inte vinna, men alla kan ha roligt!”, och det är precis vad Legends Cup handlar om. Vi tävlar i kategorierna: Rookie (nybörjare), Junior (upp till 25 år), Golden Master (50+) och även en egen kategori för de äldre 1200/1250 motorerna. Även ett Teammästerskap finns. Och alla som kör i årets serie kan bli Legends Cup mästare 2022!

Välkommen till en ny förbättrad säsong med Legends Cup 2022!

Legends Cup

Tävlings genomförande: Som ordinarie banracingupplägg, d.v.s. test, kval och 2 heat för alla bilar. Max antal samtidigt på banan anges i tävlings inbjudan för resp. bana. Vi kör en nybörjarserie (Rookie) inom serien  likaså Golden Masters och juniorer. Endast SBF licenser i Legends Cup godkänns, men om ni inte har gått kurs än så kan du ändå anmäla dig (innan serie start) till cupen.

Endast SBF licenser i Legends Cup godkänns.