Huvudserien inom Legends Cup körs flera på olika banor! Alla tävlingar körs under Legends Cup reglemente.

Valeryd Legends Cup 2020

Nu är inbjudan och bulletin fastställda för 2020 , finns på högersidan här. På regler sidan finns de nya SBF reglerna som gäller i 3 år. År 2020 bli det största någonsin med över 80 anmälda!! Av dessa är ca 25 rookies dvs nybörjare vilket är mycket glädjande.

På Junior sidan är det 8st i år – detta har vi nu en insats på Kartsidan för att förbättra intresset och kännedom om oss. Vi sponsrar nämligen 2 serier i Radne Cup, som vi hoppas skall hjälpa oss att hitta fler ungdomar. De 3 bästa i varje serie ska få prova på Legends i Oktober på avslutningen! Slutligen har vår nya klass Golden Master fått en fantastisk start med över 20 deltagare i kategorin 50plus!
Välkommen till en ny förbättrad säsong med Legends 2020.

Legends Cup

Tävlings genomförande: Som ordinarie banracingupplägg, d.v.s. test, kval och 2 heat för alla bilar. Max antal samtidigt på banan anges i tävlings inbjudan för resp. bana. Vi kör en nybörjarserie (Rookie) inom serien  likaså Golden Masters och juniorer. Endast SBF licenser i Legends Cup godkänns, men om ni inte har gått kurs än så kan du ändå anmäla dig (innan serie start) till cupen.

Endast SBF licenser i Legends Cup godkänns.