Huvudserien inom Legends Cup körs flera på olika banor! Alla tävlingar körs under Legends Cup reglemente.

Valeryd Legends Cup 2023

Nu är inbjudan fastställda för denna säsong (sista anmälningsdag för serien är den 26 mars). 2023 blir en magisk säsong med 6st tävlingshelger. Det blir hela 12 deltävlingar på 4 olika banor. 2023 kommer att bli ett stort startfält i Legends Cup med kanske närmare 100 startande, och därmed bibehåller vi titeln som Sveriges största racingklass! 2 av tävlingarna körs ihop med STCC och det planeras webb/TV-sändningar från minst 4 tävlingar.

Vi lever efter ordspråket ”Alla kan inte vinna, men alla kan ha roligt!”, och det är precis vad Legends Cup handlar om. Vi tävlar i kategorierna: Rookie (nybörjare), Junior (upp till 25 år), Golden Master (50+) och även en egen kategori för de äldre 1200/1250 motorerna. Även ett Teammästerskap finns. Och alla som kör i årets serie kan bli Legends Cup mästare 2023!

Välkommen till en ny säsong med Legends Cup 2023!

Legends Cup

Tävlings genomförande: Som ordinarie banracingupplägg, d.v.s. test, kval och 2 heat för alla bilar. Max antal samtidigt på banan anges i tävlings inbjudan för resp. bana. Vi kör en nybörjarserie (Rookie) inom serien  likaså Golden Masters och juniorer. Endast SBF licenser i Legends Cup godkänns, men om ni inte har gått kurs än så kan du ändå anmäla dig (innan serie start) till cupen.

Endast SBF licenser i Legends Cup godkänns.